fes la teva

cerca

més opcions de cerca
menys opcions de cerca

logo Tarracoticket

la teva cistella es buida

Estàs aquí: TARRACOTICKET.cat

SEGUEIX-NOS

Funcionament de la botiga virtual

L'Ajuntament de Tarragona ha creat una botiga on-line sota el domini www.tarracoticket.cat, a través de la qual comercialitza productes i serveis, tant de titularitat pròpia com d’altres operadors. Les dades fiscals i d’identificació de l’empresa són les següents:

AJUNTAMENT DE TARRAGONA
NIF: P-4315000-B
Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona
Telèfon: +34 977 296 100
Adreça electrònica: info@tarracoticket.cat

1. Normes generals
- Per adquirir els productes o serveis d’aquesta botiga virtual, cal emplenar els camps amb les dades sol·licitades i acceptar les presents condicions generals. Aquesta acceptació significarà la conformitat expressa, plena i sense reserves, en la totalitat de les condicions generals exposades en la versió publicada per l'Ajuntament de Tarragona i que obligarà ambdues parts.
- L'Ajuntament de Tarragona vetllarà perquè tots els productes i serveis oferts tinguin la cobertura legal, les garanties de qualitat i, si s’escau, les assegurances corresponents.
- En el cas de comprar entrades d’espectacles, l'Ajuntament de Tarragona farà tots els possibles per adjudicar els millors seients, segons la disponibilitat de la reserva.
- El sistema emetrà un comprovant de pagament personal amb el detall dels serveis i productes adquirits, i l’especificació del preu total i els impostos.
- Totes les transaccions es faran mitjançant la plataforma de pagament de La Caixa, amb garantia total de confidencialitat de les vostres dades.
- Les targetes de crèdit admeses són les que pertanyen a la xarxa Visa i Master Card.
- Després de validar el pagament, la transacció serà definitiva i rebreu un correu electrònic de confirmació amb les dades d’aquesta transacció.

2. Tipus de pagament.
- En efectuar la compra es pagarà on-line el 100% del seu valor.
- Tots els preus i pagaments figuren amb les taxes i impostos inclosos.

3. Impressió de la teva entrada.
- Una vegada el pagament s'ha efectuat correctament podràs imprimir les teves entrades mitjançant el teu panell de gestió de l'usuari.

4. Anul·lacions, canvis, modificacions- Un cop efectuat el pagament, no es podran fer canvis i anul·lacions.
- L'Ajuntament de Tarragona no es fa responsable dels casos següents:
• Anul·lació o canvi de programa d’algun espectacle o servei per part del promotor.
• Continguts de l’espectacle.
• Anul·lacions per causes de força major.

5. Procediment per formalitzar el contracte
- Una vegada que el client hagi seleccionat els productes o serveis, farà un clic al botó de “pagar” i emplenarà el formulari amb les seves dades. A partir d’aquest moment serà considerat client de l'Ajuntament de Tarragona, i es considerarà que accepta totes les condicions generals de compra i les específiques de cada producte o servei.
- Per materialitzar la compra, el client haurà de facilitar les dades de la targeta de crèdit a plataforma segura de pagament de La Caixa, per tal que s’efectuï el pagament o garantia de la compra.
- El sistema generarà un bono en format PDF i s'enviarà un email comprovant de la seva adquisició.
- En el cas de compra de varis productes o serveis en el mateix procés, el sistema emetrà un bono per cada tipus de servei i proveïdor.
- En el cas de no rebre el voucher o de perdre’l, s’haurà de contactar amb el nostre servei d’atenció al client, al telèfon [34] 977 296 100 o adreça electrònica info@tarracoticket.cat.
- L'Ajuntament de Tarragona, tant en els casos en què actua de proveïdor dels serveis com en els quals actua com a intermediari, es compromet a què el servei es prestarà en les dates acordades i condicions habituals de qualitat en cada cas.

6. Arbitratges i lleis aplicables
Les discrepàncies es resoldran a la Junta Arbitral de Consum de la ciutat de Tarragona o, en el seu cas, als Tribunals de Tarragona, i les normatives aplicables seran les vigents pel que fa al comerç electrònic i a la legislació espanyola.

Aquest web ha estat finançat pel Pla de Competitivitat Turística de la TarracoRomana.

Amb el suport de

© 2012 Tarracoticket.cat Informació legal