fes la teva

cerca

més opcions de cerca
menys opcions de cerca

logo Tarracoticket

la teva cistella es buida

Estàs aquí: TARRACOTICKET.cat

SEGUEIX-NOS

Ajuda

COMPRA D'ENTRADES
Com puc comprar entrades?
T'ho explicarem en la pàgina de com puc comprar.

Quins són els canals de venda?
Les entrades les pots adquirir a través d'internet : www.tarracoticket.cat i en algunes oficines de teatre Metropol
Com contactar amb tarracoticket.cat?

Pots contactar amb nosaltres enviant un correu electrònic a l'adreça info@tarracoticket.cat.

És segur comprar per internet?
Des de Tarracoticket.cat utilitzem un procés de compra segur, certificat per Verisign. Això significa que durant tot el procés de compra la informació viatja xifrada mitjançant protocol SSL i claus de 128 bits. Si et fixes, quan estàs en el procés de compra apareix un candau o una clau a la part inferior del navegador, i en l'adreça se substitueix http:// per https://.

A més a més, quan el client omple les dades i prem el botó Pagar, connectem directament amb Visa Espanya, entitat que alhora es posa en contacte amb l'entitat emissora de la targeta per tal de que validi l'operació. Si Visa no aprova el càrrec, tarracoticket.cat no reserva les entrades.

Amb quines tarjes puc fer efectiu el pagament?
El pagament el pots efectuar amb una targeta financera de qualsevol entitat. Les que acceptem són Visa, Mastercard, Eurocard, Maestro, Euro-6000 i JCB.

Quan vaig a pagar les entrades em diu targeta de crèdit incorrecta
A la pantalla de dades del procés de compra s'ha d'introduir el número de la targeta amb els 16 dígits de la tarjeta VISA, sense espais en blanc entremig.

No puc comprar i la meva targeta és vàlida i té saldo
Per internet utilitzem un mètode de pagament basat en un mètode segur. És a dir, en el moment de fer el pagament connectem amb Visa Espanya i aquesta alhora es posa en contacte amb l'entitat emissora de la targeta per tal d'autenticar l'usuari. Si la targeta no està donada d''alta per operar en entorns segurs d'internet, l'entitat mai podrà acceptar el pagament.

Cada entitat utilitza els seus propis sistemes de pagament demanant un PIN, CIF, coordenada, telèfon mòbil, etc.

Per tant, primer de tot, has de posar-te en contacte amb la teva entitat per tal de que donin d'alta la targeta per poder operar en entorns segurs d'internet.

Un cop la targeta pugui comprar en comerços segurs com el nostre, la teva entitat validarà que qui realitza l'operació ets tu, demanant-te un Pin, coordenada, Cif, trucada al mòbil, etc.

Com funciona exactament el procés? Un cop t'has identificat en tarracoticket i fas click en el botó Pagar, se t'ha de redigirig cap a una pantalla de Visa en un entorn segur. Hem detectat usuaris que es connecten des d'una xarxa d''empresa i tenen alguns accessos restringits. És possible que si no arribes a veure aquesta finestra de Visa és perquè tinguis l'accés restringit o bé les opcions de seguretat del navegador no t'ho permetin.

Si pots provar-ho des d'una altra màquina fes-ho.

Tinc el CIP, PIN o la targeta bloquejada
Per internet utilitzem un mètode de pagament segur. Significa això que en el moment de pagar, l'entitat emissora de la targeta sol•licita a la persona que opera per internet un codi per tal d'identificar-se com a titular de la mateixa.

Cada entitat té els seus propis sistemes d'autenticació: CIP, PIN, trucada al mòbil, etc.

Cada entitat decideix el nombre màxim d'intents fallits (normalment entre 3 i 5).

Si se t'ha bloquejat el CIP, PIN, o targeta per excés d'intents, la teva entitat te l'ha de desbloquejar. No significa això que la targeta estigui inactiva ni molt menys, significa únicament que no pots operar en comerços online segurs fins que no t'ho desbloquegin.

No he pogut imprimir el comprovant de compra, és necessari per la recollida d'entrades? Com puc tornar-lo a imprimir?
El comprovant és només un document informatiu no vàlid per la impressió de les entrades i només pot imprimir-se en el moment de realitzar la compra. Per recollir les entrades hauràs d'imprimir-les un cop finalitzat la teva compra o be accedint al teu espai personal.

Com puc saber si la compra ha finalitzat correctament?
Tu mateix pots comprovar si has realitzat correctament la compra. Has d'entrar a www.tarracoticket.cat i seleccionar l'opció 'Consulta i imprimeix les teves entrades' que trobaràs a la zona superior dreta. En aquest apartat podràs accedir a totes les teves compres i reimprimir les entrades.

l'operació no ha acabat bé però les meves entrades estan reservades
Des del moment que selecciones les butaques se't pre-reserven durant 15 minuts perquè puguis completar l'operació.
Si aquesta es queda penjada a la meitat les entrades no s'alliberen fins passats aquests 15 minuts, per això hauràs vist que les teves entrades estan ocupades.

Passats aquest 15 minuts les entrades queden lliures per a un altre client.

En la part de la dreta de la pàgina principal del www.tarracoticket.cat està l'opció de Registrar-se. Si fiques les teves dades podràs accedir a tot el teu historial d'entrades i reimprimirles.

Aquest web ha estat finançat pel Pla de Competitivitat Turística de la TarracoRomana.

Amb el suport de

© 2012 Tarracoticket.cat Informació legal