fes la teva

cerca

més opcions de cerca
menys opcions de cerca

logo Tarracoticket

la teva cistella es buida

Estàs aquí: TARRACOTICKET.cat » Salvador Mas & OCM

SEGUEIX-NOS

Salvador Mas & OCM

Salvador Mas & OCM

Rambla Nova, 11, 43003 Tarragona

 - (veure mapa)

La Inacabada de Schubert + Brahms 2

Orquestra Simfònica Camera Musicae
Director: Salvador Mas

Llacs, jardins i l’eternament elegant ciutat de Viena. La batuta mestra de Salvador Mas ens endinsarà en la música de tres compositors essencials per comprendre el romanticisme musical.
La Inacabada és una de les simfonies més interpretades del vienès Franz Schubert, per dues raons: en primer lloc pel misteri que suposa no saber amb certesa per què no la va acabar o si realment sols volia que tingués dos moviments i, per tant, està finalitzada; en segon lloc, perquè agrupa totes les característiques de l’època de forma sublim: dramatisme, esperança, il·lusió, tristesa...
Josef Strauss no és tan famós com el seu germà Johann pel fet que la seva música és menys esplendorosa, però la seva destresa en l’orquestració es fa perfectament palesa en aquesta Polka-Mazurka que parla del vol de la libèl·lula pels jardins vienesos.
La segona simfonia de Brahms fou concebuda l’estiu del 1877 al llac de Wörth i estrenada tres mesos més tard a Viena. Alguns estudiosos consideren que es podria denominar ‘simfonia pastoral’, ja que en cadascun dels seus quatre moviments la música dibuixa ambients campestres i una certa nostàlgia de la vida en comunió amb la natura.

Tria una sessió

data

sessions disponibles

Dissabte 9 de Febrer de 2019

Sessió en Instrumental

Aquest web ha estat finançat pel Pla de Competitivitat Turística de la TarracoRomana.

Amb el suport de

© 2012 Tarracoticket.cat Informació legal