fes la teva

cerca

més opcions de cerca
menys opcions de cerca

logo Tarracoticket

la teva cistella es buida

Estàs aquí: TARRACOTICKET.cat » MÚSIQUES DE LA MEDITERRÀNIA

SEGUEIX-NOS

MÚSIQUES DE LA MEDITERRÀNIA

MÚSIQUES DE LA MEDITERRÀNIA

Av. Catalunya, s/n

 - (veure mapa)

Barcelona Gipsy balKan Orchestra i Biflats

La Barcelona Gipsy balKan Orchestra (BGKO), un conjunt internacional de músics amb seu a Barcelona, que amb les seves genuïnes reinterpretacions de la música tradicional dels Balcans, Orient Mitjà i les costes mediterrànies, ofereix un directe explosiu de música ancestral, capaç d'anar directament a l'ànima d'un públic heterogeni.

La BGKO combina la varietat artística dels seus membres, enriquida per la vibrant escena musical de Barcelona: des de les tradicions balcàniques, catalano-ibèriques, gregues, italianes, russes i de l'Orient Mitjà, fins a les vibracions del jazz manouche i el rockabilly i l'elegància de la música clàssica.

Després de l’èxit del seu primer àlbum Catalan Fanfare! (Picap 2017) Biflats, la primera fanfàrria amb so de cobla, presenta "Hummusman", un espectacle amb 14 músics bojos en escena i una gran dosis de teatralitat, dirigit pel prestigiós dramaturg Martí Torras. Biflats és World Music made in Catalonia.

La venda d'entrades està subjecta a la normativa Covid -19 vigent en el moment de realització de l'esdeveniment. El comprador accepta les restriccions i normativa publicades pel PROCICAT referents a espectacles públics. Serà obligatori l'ús de màscara en tot moment , dins i fora del recinte. Les entrades NO SÓN NUMERADES · Durant el concert es romandrà assegut i respectant la distància, deixant una localitat lliure al costat. Hauran de seguir-se les indicacions del personal de sala per a procedir a complir amb totes les normes de prevenció contra la Covid -19. L'incompliment d'aquestes normes, faculta a l'organitzador a impedir l'entrada a l'espectacle o a sol·licitar la sortida d'aquest, si l'incompliment es produís estant l'espectador dins del recinte.
Es recomana arribar amb la major antelació possible per a evitar aglomeracions.

Tria una sessió

data

sessions disponibles

Dissabte 29 de Agost de 2020

Sessió en Instrumental

22:00 Iniciar compra (no numerada)

Teatre Auditori Camp de Mart

Aquest web ha estat finançat pel Pla de Competitivitat Turística de la TarracoRomana.

Amb el suport de

© 2012 Tarracoticket.cat Informació legal