fes la teva

cerca

més opcions de cerca
menys opcions de cerca

logo Tarracoticket

la teva cistella es buida

Estàs aquí: TARRACOTICKET.cat » La Cenerentola

SEGUEIX-NOS

La Cenerentola

La Cenerentola

Rambla Nova, 11, 43003 Tarragona

 - (veure mapa)

de Gioachino Rossini

AMICS DE L’ÒPERA DE SABADELL
Cor Amics de l’Òpera de Sabadell
Orquestra Simfònica del Vallès


La Cenerentola (La Ventafocs) és una de les partitures més brillants de Gioachino Rossini. El text és de Jacopo Ferretti, i es basa en part en el conte de Charles Perrault i en part en el llibret de Charles-Guillaume Éttienne per al compositor maltès Niccolò Isouard. Estrenada al Teatre Valle de Roma el 25 de gener de 1817, el compositor va escollir aquest arxiconegut conte per esquivar la censura.
L’argument d’aquesta obra presenta similituds amb la de Perrault, però alguns personatges canvien. La madrastra se substitueix per un padrastre i la fada es reemplaça per un filòsof i tutor del príncep. En l’òpera també desapareix l’objecte més rellevant del conte, la sabata de cristall, i es converteix en un braçalet. La màgia és un altre element que tampoc no té presència en l’obra de Rossini.

La presentació a la nostra ciutat de l’òpera “ La Cenerentola” (La Ventafocs) , a càrrec de l'Orquestra Simfònica del Vallès amb el Cor Amics de l’Òpera de Sabadell, prevista per divendres 8 de novembre al Teatre Tarragona, s’ajorna i es representarà el dia 13 de desembre, a les 21 hores.

Tria una sessió

data

sessions disponibles

Divendres 13 de Desembre de 2019

Sessió en Instrumental

Aquest web ha estat finançat pel Pla de Competitivitat Turística de la TarracoRomana.

Amb el suport de

© 2012 Tarracoticket.cat Informació legal