fes la teva

cerca

més opcions de cerca
menys opcions de cerca

logo Tarracoticket

la teva cistella es buida

Estàs aquí: TARRACOTICKET.cat » BLAUMUT I JOINA

SEGUEIX-NOS

BLAUMUT I JOINA

BLAUMUT I JOINA

Av. Catalunya, s/n

 - (veure mapa)

Blaumut presenta el seu nou treball discogràfic "0001". És el seu quart disc d'estudi després d’"Equilibri ", l'exitós debut amb "El Turista", i la confirmació amb "El primer arbre del bosc”. “0001” és un disc ideat com una peça conceptual, amb cançons que parlen de l'ésser humà, vorejant‐ne la seva part racional, l'emocional i la més física.

La música i els textos van enllaçats amb la part gràfica del disc, creada per Xavi de la Iglesia, amb portada i il∙lustracions que acompanyen i enllacen cadascuna de les 13 cançons de l'àlbum. El disc ha estat gravat d'una manera molt artesanal, en un espai adaptat com a estudi, amb l'objectiu de buscar l'essència de les cançons i treballant‐les d'una manera acurada, amb temps i exprimint‐ne al màxim les possibilitats sonores.

Joina presenta el seu nou treball "Companyes", amb temes que parlen de l'apoderament de les dones, que es pronuncien contra l'assetjament sexual o que denuncien la violència a què es veuen sotmeses. La veu del rap pot ser tan dolça com la de Joina i tan reivindicativa com ho són les seves cançons. Són temes en què Joina rapeja, però que tenen en les seves melodies ressons de jazz, flamenc, pop i clàssica.

La venda d'entrades està subjecta a la normativa Covid -19 vigent en el moment de realització de l'esdeveniment. El comprador accepta les restriccions i normativa publicades pel PROCICAT referents a espectacles públics. Serà obligatori l'ús de màscara en tot moment , dins i fora del recinte. Les entrades NO SÓN NUMERADES · Durant el concert es romandrà assegut i respectant la distància, deixant una localitat lliure al costat. Hauran de seguir-se les indicacions del personal de sala per a procedir a complir amb totes les normes de prevenció contra la Covid -19. L'incompliment d'aquestes normes, faculta a l'organitzador a impedir l'entrada a l'espectacle o a sol·licitar la sortida d'aquest, si l'incompliment es produís estant l'espectador dins del recinte.
Es recomana arribar amb la major antelació possible per a evitar aglomeracions.

Galeria d'imatges:

Tria una sessió

data

sessions disponibles

Divendres 28 de Agost de 2020

Sessió en Instrumental

22:00 Iniciar compra (no numerada)

Teatre Auditori Camp de Mart

Aquest web ha estat finançat pel Pla de Competitivitat Turística de la TarracoRomana.

Amb el suport de

© 2012 Tarracoticket.cat Informació legal